Bilder från i lördags på bilmässan

image66

image67

image69

Bilder från i fredags hos Natta

image62
Kärlek mellan oss <3

image64
Vi körde snrurra flaskan och Natta fick sminka sig med stängda ögon.

image65
Karoke

Lite bilder från i torsdags

    
image57

image58

image59 

image60

image61

Shopping

Är hos mamma nu så tänkte visa vad jag fick med mig hem för några dagar sedan. (Kan ju inte ladda upp bilder hemma just nu).

image53


Färgglad klänning från HM, 249 kr
Lila klänning från HM, 49,50 kr

image54

Fjärilsmönstrad klänning från HM, 149,50 kr
Turkos kjol från HM, 79,50 kr

Modell

Åhh, jag är så glad! Igentligen kanske det inte är en så stor grej... Men jag är ändå jätteglad! Det är nämnligen så att några tjejer ska starta en ny modellagentur och sökte modeller. Jag skickade in lite bilder för skoj skull och dem är intresserade av mig! Det är ju en ganska liten agentur (i alla fall till en början) och därför kanske jag inte ens får något jobb, eller så får jag det. Det är i alla fall en start. Åhh vad kul!

Fredag och lördags

Hej babes! Tänkte bara berätta lite om vad som hände i fredags. Var hemma hos Natta ute på landet och grillade. Vi var någrastycken som bara tog det lungt, sjöng kareoke och dansade. Det var jättekul och Natta bor asfint!

Igår (lördags)vaknade vi upp hos Natta runt kl 9. Vid 11 åkte vi där ifrån för att gå på miljöbilsmässan. Det var ganska tråkigt... Efter det åkte jag till stan för att hitta en topp på HM som jag har letat överallt efter. Jag hittade den inte, men istället kom jag hem med en jättefin färgglad klänning. Tyvärr kan jag inte lägga upp bilder. Det är något med bredbandet tror jag.

Torsdagsparty!

Hej hej! Var ju som sagt var på Johans jobb (Audi)i torsdags och invigde deras tillbyggnad och samtidigt "firade" en bil som för första gången visades upp i Sverige. Det som lockade mig dit var ju att Björn Gustavsson skulle vara där! Men i alla fall så kom vi dit, åt och drack öl och vin. Det var ett band som spelade nästan hela kvällen så det gav bra stämmning. Vid 23 var det dagsa för kvällens höjdpunkt (engilt alla andra) bilen. Den åkte sakta upp ur golvet på en scen och folket blev som galna. I alla fall näst intill. När alla stått och skrikit ett tag kom min höjdpunkt; Björn! Han var verkligen jätterolig men tyvärr fick man inte spela in. Vi hade ganska bra platser men det bästa av allt var efter uppträdandet. Eftersom att Johan jobbar där fick vi gå bakom scenen och jag fick en autograf där det stog "Till Josephine Kram Björn Gustavsson". Häftigt va?!? Tänkte fråga om ett kort på oss två men han var väldigt stressad så jag kunde inte med. Det var i alla fall en toppenkväll!

Hade tänkt lägga upp bilder från kvällen, men värkar inte som om det går. Datorn har varit konstig sedan jag kollade på ett klipp från MTV.se. Kanske virus? Detta som inte ens är min dator...

Torsdag

Hej! Har varit ledig idag men ändå har det varit den tråkigaste dagen på länge. Skulle igentligen plugga och åka till stan men inget av det blev av. Mår inte så bra. Ska nog bara ta en promenad nu och hoppas på att det känns bättre.

Kram på er!

Grillning i slottskogen!

Idag har det varit jättebra väder, som de andra dagarna i veckan. Det är så underbart!! Humöret är på topp! Tyvärr blir det molnigt imorgon och på fredag ska det regna. Vi som skulle ha grillkväll hos Natta... Men vi hittar väl på något annat inomhus.

Idag så åkte vi tjejor till slottskogen efter skolan. Vi slutade vid 11 så vi var där tidigt. Vi solade lite och sedan kom Vigge och hans klasskompis (Vigge är min bästa killkompis). Vigges kompis stack ganska snart och istället kom Anthon. Vi spelade fotboll och sedan satte vi igång grillarna. Korv med bröd, mashmallows och banan med smält choklad var på menyn. Bananen var asgod! Sen spelade vi lite mer fotboll och volleyboll och bara hängde. Vid 19 drog vi hem och jag hade sällskap med Vigge och Anthon.

Minns ni vad jag ska göra imorgon?? Se Björn Gustavsson!! Live!! Det som är lite tråkigare är att det tydligen är en väldigt stor tillställning med 300 gäster, mat och bilar. Jag ska alltså mingla runt med massa rika människor i massor av timmar... Men jag antar att det är värt det för att få se Björn! Jag är ledig hela dagen imorgon också. Skönt! Fuderar på att dra in till stan och handla något att ha på mig till kvällen... Jaja, nu ska jag sova, klockan är mycket.

God natt!

Slottskogen!

I måndags efter skolan drog jag och tjejorna till slottskogen. Vi solade och åt glass och pannkakor. Vi fick även låna en boll av grabbgänget brevid så det blev också lite fotboll. Det var i alla fall jättemysigt och det var grymt väder!

image49

Söndags

I söndags städade jag och tog det mest lungt under dagen. Första gången på långe jag var bakis. Sen åkte vi (jag, Johan och Alicia) till Johans föräldrar och åt grillat. Det var jättegott!! Det tyckte Alicia också, fast hon föredrog glassen. Brukar inte ge henne sötsaker men vi tyckte så synd om henne så hon fick smaka lite. Hon är väldens sötaste. När hon tycker att något är gott säger hon nam nam :) Älskar min lilla prinsessa!

Lördagens outfit

image48

Vitt linne med rosett, HM 199 kr (NY)
Blå kjol, TopShop (NY)
Nylonstrumpbyxor (som inte är på än), Cubus



Lördags

Hej bloggen! Skrev ett inlägg i måndags och berättade om lördagen, men det försvann. Så jag får väl berätta igen, kanske lite kortare. Det började med att jag, Johan och Marcus grillade på trädgården, hoppade studsmatta och tog det lungt. Sedan kom alla och totalt blev vi 20 st. Vi festade hela natten lång och hade det jättekul!

image47  
Marcus, Jag, Johan och Natta

     

Hej bloggen!

Man kan ju inte låta bli att varka på bra humör när solen lyser igenom på en genom persiennerna!! Jag älskar våren och sommaren!! Jag bler så otroligt glad! Hoppas ni är lika glada! Idag ska vi ha fest här så jag ska städa hela dagen... Men sen blir det kul! Det är några kompisar till mig som kommer, och några av deras kompisar. Och några av Johans kompisar. Åhh, jag längtar!!!

Ha en trevlig lördag! Puss


Fredag

Trots att vi hade ett tre timmars långt svenskaprov idag så var humöret på topp! Varför? Det underbara vädret! Och att veta att det ska fortsätta hela helgen gör mig ännu gladare. På söndag ska vi till och med grilla hos Johans föräldrar. Mums!

Skrev inte igår. Mamma fyllde 39 år så vi firade henne hela dagen. Grattis mamma! <3

Idag var jag och två kompisar och åt glass i Olskroken efter skolan. Det blev en bägare med tre olka sortes chokladglass, ganska maffigt... Sedan hämtade vi Alicia och åkte upp till Johans föräldrar. Jag och Johan tog en tur med motorcykeln och sedan åkte vi till mamma, där vi är nu. Alicia har precis somnat så vi måste åka hem. (Var inte meningen att hon skulle somna, men det är bara att lägga henne i säng hemma sen.) Skulle bara bränna en skiva tills imorgon. Ska ju ha fest! Jag vet att ni som läst min blogg antagligen ser mig som en oansvarig mamma efter det ni har läst. Jag vill bara berätta att det är jag inte. Jag ängnar i stort sätt all min tid på Alicia så när jag bloggar känner jag oftast för att blogga om något annat än barn. Jag har nyss fått nya kompisar och känner att jag behöver "leva" lite. Innan har jag suttit hemma varje dag, hela tiden. Nu är det dags att ändra på det! Så visst blir det en fest då och då, men den mesta av min tid går såklart åt Alicia! Och visst är det bättre att jag hittar på lite saker ibland och mår bra, än att jag sitter hemma jämt och mår kasst? Det är då man blir en bra mamma, när man mår bra och känner att man kan balansera familj, skola och fritid.


   


Sov gott!

Onsdag

Hej bloggen!

Idag har jag inte gjort något speciellt, var hemma för jag var så otroligt trött. Så jag fick sova till 12. SKÖNT! Tyvärr måste jag skynda mig ivåg och handla.

Kramar på er!

Engla

Sitter i sängen med ett tänt ljus på nattduksbordet. För Engla. Det gör ont i hjärtat att tänka på vad som hände denna 10-åriga flicka som antagligen hade massor av drömmar och framtidsplaner. På väg hem till sin mamma hade hon oturen att träffa denna psykopatiska människa. En människa som snabbt släckte alla drömmar. En människa så ond att kunna ta livet av lilla Engla. Hon hade ingen aning om att hennes sista stund i livet var kommen. Det finns inga ord som kan förklara min sorg och ilska, och antagligen är den ingenting mot vad hennes familj känner just nu. Hur ska dem kunna ta sig vidare i livet utan sin dotter?  Det värsta som skulle kunna hända har hänt! Varför? Hur kan man vara så ond? Det ända jag nu kan hoppas på är att mannen som ligger bakom mordet på Engla spärras in för resten av sitt liv. Jag hoppas också att Englas nära kan gå vidare. Via detta inlägget skickar jag tusentals kramar till hennes familj. Du kommer alltid att finnas i svenska folkets hjärtan, Engla. Vila i frid.


Tisdag

Härligt väder, eller hur? Kom just hem från skolan och är jättetrött! Ligger i mig säng och ska nog ta mig en liten tupplur snart... Det var kul i skolan idag. Vi har blivit indelade i grupper på ungefär 5 pers och ska demostrera mot någonting. Fast det ska vara som ett uppträdande inför alla andra estet-ettor. Vi ska använda göra som en liten musikal där vi demostrerar mot krig. Vi ska ha Ebba Grön´s låt "Die mauer" och "Let it be" som gjordes av Vi ska också sy kläderna till själva. Det är jättekul! Vi ska ha korta militärklänningar och stilettklackar så att det blir lite humor i det också. Sen ska vi såklart inte skämta om krig, men det ska inte vara så jättetungt eftersom denna uppgift ska göras med en nypa humor.


Shopping!

Skoldagen var ganska skön. Hade sovmorgon och slutade tidigare. Dessutom var Tilda med på två lektioner. Efter att ha slutat åkte jag och Tilda till stan för att sola och innan dess åt vi en fuktsallad. Mums!

   


Efter solningen stannade jag kvar i stan för att möta upp älslingen och Alicia för en shoppingtur! Detta köpte jag:
image34

Söt klänning/tunika från TopShop 379 kr
Blå kjol från TopShop 379 kr


image35

Blommig väska från Wedins 299 kr


Lördags

Hej bloggen! I lördags skulle jag, Johan och Alicia igentligen ha myskväll med "Vänner" och god mat. Istället kom Daniel, Vigge, Marcus och Annika för att hämta en sak, men blev kvar. Vi satte oss i soffan och tog oss varsin cider. Vid det läget var Alicia trött så hon fick åka till min mamma, så att kompisarna kunde stanna. Sedan ringde jag Tilda som var på att sitta och dega med en öl. Efter att Marcus (som fyllde 18) hade spytt ner hela vårat badrum och delar av vardagsrummet gick dem hem. Då var det bara jag, Johan och Tilda kvar. Vi hade verkligen ingenting att göra så vi drog in till stan för att gå på krogen. Där dansade vi och drack drinkar hela natten lång. Jag hade det jättekul! Här kommer lite bilder.


image25
Kvällens outfit; fodral med urringning på ryggen från American Apparel. Här hade jag inte fått på mig accesoarerna ännu.

image26
Daniel, Annika, Vigge och Johan.

image27
Tilda, Johan och Jag posar loss påväg till stan.

image28
Tilda, Jag och Johan på dansgolvet.

    


Godmorgon!

Sitter på bildlektion och hväntar på hjälp... Förlåt för att jag inte skrev igår, lovar att lägga upp lite blilder från helgen när jag kommer hem. Men först ska jag och Tilda sola. Skönt!

Ha en trevlig dag! Kram


Party

Oförberedd fest. Några kompisar kom hit för att hämta en sak och det ledde till party!! Alicia åkte till mamma, straxt innan hon somnade. Hon kommer hit vid 8 imorgon. Lägger ut lite bilder imorgon.

Ha en trevlig lördagskväll! Puss

Godmorgon!

Godmorgon bloggen! Hade turen att få sova till 11 idag!! Det händer sällan... Just nu står vår lilla pärla och dansar och klappar hänerna till "Trollkarlen från OZ". Hon är så söt!

image16


Kvällen igår var helt okej. Det blev ingen myskväll som vi tänkt oss eftersom det tog väldigt lång tid att handla och sen blev Alicia trött. Så vi satt bara och åt lite fruktsallad och kollade klart på säsong 6 av "Vänner". Så nu måste jag ha nästa säsong!!! Man blir ju galen av att se det sista avsnittet och sedan inte ha nästa... Antar att det är försäljningsknep. Men i alla fall så blir vår myskväll med tackos och film av idag istället.

Idag ska jag bara ta det lungt. Leka med Alicia, gå till sandlådan, satta lite vid datorn och kanske sy lite. Men diskbänken är full med disk och tvättkorgen är äversvämmad så jag antar att vi får ta oss an det också.

Ha en trevlig förmiddag!

Dagens outfit

image14

Svart tröja från HM
Blommigt linne från Gina Tricot, 149 kr
Jeansshorts från Only (har klippt dem
Vita strumpbyxor från HM (tror jag)

Ser lite rolig ut pga spegeln. man typ delas av på mitten så en liten del saknas :P


Björn Gustavsson live!

Äntligen fredag, dagen vi alla lämgtar efter. Jag måste säga att veckan har gått väldigt fort. Härligt! Idag ska jag ha myskväll med Johan och Alicia. Det var länge sedan vi bara satt och mös, kollade film och åt god mat. Så det ska bli mys! Inför lördagen har jag inga planer och på söndag ska jag kanske förlja med Tilda till stan. Även storstädning äger rum på söndag, ingenting jag längtar efter... En lung helg med andra ord.

Fick nyss ett samtal från älsklingen ooch vet ni? Den 24 april ska jag på invigning på hans jobb, Audi. Dem har byggt om eller något... Låter kanske inte så spännande, MEN... Björn Gustavsson kommer!!!! Sveriges bästa komiker (engilt mig) ska uppträda live! Kanske får jag mig också en pratstund? Ska väl inte hoppas för mycket... Kanske är jag lite löjlig. Ingen superkändis direkt, men det ska bli skitkul!!! Nu är lyckan gjord!

Ha en trevlig dag! Får se om jag bloggar mer i eftermiddag/kväll. Kramar på er!

Ny bil

Hej hej!

Har håltimma idag igen och passar på att blogga lite. Direkt efter skolan ska Johan (pojkvännen) komma och hämta mig, vi slutar samtidigt och han jobbar i närheten. Sen ska vi åka till Skoda och kolla in våran nya bil som äntligen kommit till Sverige. Kanske låter vi rika när vi beställt ny bil? Det är vi inte. Grejen är den att den gamla var dyrare i totalkostnad än den nya, så varför inte lyxa till det med en ny? Dessutom får man ju såklart bättre pris när man jobbar inom samma företag. Eller företag och företag... DinBil äger bla Skoda, Audi, WW mm. Johan jobbar på Audi och bilen finns på Skoda. I alla fall.. Det är röd Skoda Fabia. Det är en perfekt familjebil. Vi får inte med oss den hem ännu. Först ska den gamla Ford Escorten säljas!

Kram

Blommigt sommarlinne

Föresten... Innan jag går och lägger mig måste jag visa mitt nyinköpta linne. Blir super till ett par korta jeansshorts, stora solglasögon och sköna sommarskor!

image11
Linne från Gina Tricot 149 kr
 

Torsdag

Skolan som vanligt. Hade turen att ha en håltimma när solen sken som mest. Det blev en timma fotoglädje på skolgården.

image9

När skoldagen var slut åkte jag till stan för att möta upp Tilda. Det blev en lång fika på café Vanilj med massor av skvaller, en räkmacka, en latte och en paj. Sedan gick vi till Sprotlife för att sola. Det var skönt och jag är superglad över att jag har hittat sen solkompis! På måndag ska "färgen" bättras på igen.

image10

Nu ska jag gå och lägga mig. Sov gott !

Hej!

image7

Har precis kommit igång med min nya blogg om mode, inredning och mitt liv som ung mamma. ( Det var inte så lätt som jag trodde så än så länge får bloggen se ut såhär... )

Jag heter Josephine, är 16 år (17 i sommar) och bor i Göteborg. Jag är en tjej som ängnar mycket tid åt familjen, kompisar, mode och inredning. Jag går första året på gymnasiet, Estetisk linje - bild & form och drömmer om att bli inredningsarkitekt. Shopping är också en av mina favoritsysslor och här på bloggen kommer jag såklart visa upp mina fynd! 

Jag har en underbar pojkvän som heter Johan. Vi är förlovade och har gemensamma dottern Alicia som är drygt ett år. Vi bor i en liten tvåa i ett barnvänligt område, vilket såklart är bra för Alicias uppväxt, även om jag ibland kan önska att det hände någonting här... jaja, tur är det i alla fall att bussen tar mig till stan på en kvart. På dagarna är vår lilla spralliga tjej hos min mamma, som en sorts dagmamma.

image8


Kanske kan en del av er få en syn på mig som dålig mamma på grund av mina intressen. För er vill jag påpeka att Alicia alltid går i första hand, även om jag är en shopping- och fikagalen tjej i tonåren. 

Ja, det är nog allt ni behöver veta om mig. Fråga gärna om det är något! Jag hoppas ni fortsätter är läsa min blogg!
Kramar /Josephine

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0