Partyt

Hej! Idag är jag verkligen på jättedåligt humör. Känns som att allt går emot mig och jag längtar tills jag får gå och lägga mig... Men jag tänkte i alla fall lägga upp lite bilder från i lördags. Vi var hemma hos Jennie på fest och sedan drog vi hem till mig och Johan (och Alicia) på efterfest. Det var riktigt lyckat!

    
Johan & jag



Jag & Jennie



Natta & jag på toa, haha



Jag & Amanda



Natta. Haha, det är alltid bara vi två som dansar..



Efterfest hos oss



Daniel :D

Bilder från Stockholm

Här kommer lite bilder från Stockholms-resan över midsommar. Vi bodde hos min mormor och hennes kille Thompa i en stuga ute i skärgården. Klicka för att göra bilderna större.

Torsdag - Siggesta gård

              


Midsommar
              


             


              


        


Söndag

    


         
                                    

Shopping

Var en sväng på Cubus idag för att få tag på en jumpsuit som jag sett på Kenzas blogg. Hittade en i min storlek, men en svart... Ville igentligen ha en i en sommrig färg men jag får nöja mig :) De fanns ju inte så många kvar, antaligen pga Kenza. Hehe, Alicias fot kom visst med på fotot :)


Jumpsuit från Cubus, 129 kr
Armband från Cubus, 29 kr (rea)




IKEA idag igen

Var på IKEA idag igen, hehe. Älskar IKEA och det gör pojkvännen också. Perfekt! Siktade in oss på att hitta nya köksstolar så att vi kan sänka barbordet (Alicias stol når inte upp så vi äter alltid vid soffbordet). Detta fick vi i alla fall med oss hem.


Stol 149 kr

Kudde 29 kr



Duschdraperi 39 kr
Glas 29 kr/12 st
Barnbestick 9 kr/18 st



Pläd medlemspris: 24 kr, vanligt pris: 39 kr (Ska inte ha den på den fåtöljen utan i sängen)




"Presenter" från VR & Glamour

Tänkte visa två presenter jag fick från Veckorevyn och Glamour (när jag köpte deras tidningar). Väskan finns även i blått och lila. Jag älskar den!! Riktigt söt strandväska! Bikinin är också fin men underdelen är alldedes för stor för mig som är en 34:a. Skulle gissa att det är en 38 eller 40, fast dem kallar den ONE SIZE...


Bikini från VeckoRevyn
Tygväska från Glamour

Tävling



Är med och tävlar om ett presentkort värde 25000 från travellink här: Toppnoveller. Var med du också!

Före & efter

Köpte ju 3 ramar för 15 kr på IKEA igår, inte speciellt snygga så jag målade dem rosa. Dem ska nämligen hängas upp i Alicias hörna. I ramarna satte jag tre teckningar som lillan gjort. Fint?

Före


Efter



Köpte också tallrikar för 5 kr /st. En av dem la jag lite stenar och ljus i (från IKEA) Vad tycks?

Före


Efter

Shoppingen på IKEA

Var ju på IKEA igår och shoppade lite, eller rättare sagt fyndade! Det är så kul att man får så mycket för pengarna! Och det gör sånn otrolig skillnad hemma. Måste också berätta att vi gav Alicia en piggelin i resturangen. Det skulle vi inte gjort. Hon fick sånn otrolig energi och sprang runt jättesnabbt och skrek/pratade! Vi hann inte ens titta förens hon var iväg. Efter ett tag sattde vi henne i vagen istället. Det var ju inte kul så då skrek hon, reste sig upp och hoppade i vagnen. Som tur var blev hon trött efter ett tag och la sig och mös med napp och snutte. Skönt, hehe :D Men men, detta fick vi med oss hem i alla fall. Riktigt billiga saker!! I ♥ IKEA!!


    
Bild 1: Värmeljus 29 kr, tallrikar 5 kr/st, skärbrädor 19 kr, batterier 17 kr/10 st
Bild 2: Plasttallrikar 9 kr/6 st, plastmuggar 9 kr/6 st, plastskålar 9 kr/6 st



    
Bild 1: Örngott 35 kr/2 st, glasburk 29 kr, bollar 9 kr/3 st, ramar 15 kr/3 st
Bild 2: Kudde 12 kr



    
Bild 1 & 2: Matta 15 kr




    
Bild 1: Matta 29 kr
Bild2: Tv-upphängare 99 kr (Alicia kollar på Bumbibjörnarna :))



    
Bild 1: Nätförvaring 19 kr
Bild 2: Lampa 19 kr, Lampsladd 19 kr




        
Bild 1: Badrumsmatta 15 kr (hade en röd rund innan men en snubbe spydde ner den så den slängdes)
Bild 2: Tvådelad tvättkorg 129 kr (våran gick sönder)

IKEA

Ska snart till IKEA. Det är så otroligt kul där, visst? Jag älskar att gå runt och titta, kan gå i måånga timmar. Det är ju så billigt också! Men i alla fall... Vi ska bara köpa lite nya glas, tvättkorgar (våra har gått sönder) och lite småplock. Nedan
kommer en önskelista.



Soffa, 7690 kr
Fotpall, 1995 kr
Vitrinskåp, 995 kr ♥
Panelgardin, 99 kr
Förvaringsbord, 249 kr
Spegelbord, 1895 kr
Hylla i björk, 1395 kr
Spegel, 699 kr
Fåtölj, 1695 kr
Boxar, 39 kr /st
Tv-möbel, 4505 kr ♥
Garderob, 2695 kr ♥
Sängbord, 945 kr ♥
Mönstrad fotpall, 1295 kr
Sängstomme, 1695 kr (har en sånn fast i björk)
Galgar, 39 kr
Pall, 249 kr ♥
Byrå, 745 kr (har två sånna också fast i björk:))
Box, 99 kr
Örngott, 45 kr

Barnens IKEA



Blå lådor, 69 kr
Hylla, 1694 kr
Sängkläder, 169 kr
Gunga, 149 kr
Taklampa, 199 kr
Stafli, 199 kr
Flodhäst gosedjur, 49 kr
Pärlor, 49 kr
Byggsats, 99 kr
Servis 17 delar, 49 kr
Papper i olika färger, 49 kr
Målarset, 49 kr
Stol, 179 kr
Sparbössor, 29 kr /st
Bord & två stolar, 169 kr
Kudde, 69 kr
Klossbana, 99 kr
Lampa, 99 kr
Hängstol, 595 kr

Shopping i Stockholm

Var ju i stan i Sthlm igår och hittade detta. Gillar verkligen kjolen. Såg en tjej med en sånn på sig för ett tag sedan men kunde inte med att fråga vart hon köpt den. Därför blev jag jätteglad när jag hittade den :)

    
Pyamasar 2 för 129 kr, Cubus



Klänning 149 kr, GinaTricot
Flätat skärp 79 kr, HM



Klänning 149 kr, GinaTricot
Tubtopp 149 kr, GinaTricot



Kjol 159 kr, från VeroModa




På väg till Götet igen

Då var det dags att åka hem till kära Göteborg igen. Sitter i bilen och har åkt 22/50 mil. Nästan hälften då. Har sovit en stund också när Alicia tog sig en tupplur. Mamma sover fortfarande, haha. Det ska bli otroligt skönt att komma hem våran lilla, städade lägenhet. Jag gillar Stockholm, men bäst är ju Göteborg engilt mig. Det ska också bli skönt att få sova i våran egna säng! Åhh, hem ljuva hem! Ju mer jag tänker på det, ju mer hemlängtan får jag. Men men, det har varit mysigt och avkopplande i Sthlm. Tänkte visa lite bilder från resan snart. Puss på er!


 Vet ni föresten??? Jag fick laptopen av mormor! Som en för tidig födelsedagspresent!! Eller har jag redan berättat det? Aja, hon är jättesnäll i alla fall!


Söndag

Hej kära läsare! Hoppas ni haft en trevlig midsommarhelg. Vad har ni gjort? Själv har jag haft det jättehärligt. Är ju fortfarande i Stockholm och har frirat här med min familj. Idag var jag och Johan i stan. Hittade lite fina grejer som jag ska visa, antagligen imorgon. Har haft det jättekul och såg en tjej som liknade Kenza, men vet inte om det var hon. Jag tycker verkligen om henne! Hon är en så otroligt bra förebild och hon får mig alltid på bra humör. Den tjejen är framgångsrik, har fantastiska vänner och dessutom är hon så vacker! I love that girl!

Imorgon bär det av till Göteborg igen. Måste erskänna att jag saknar vännerna, lägenheten och lilla Utby, även om det varit jättemysigt här på Ingarö. Men det räcker med 5 dagar. Det blir ju väldigt intensivt med en liten småbarnsfamilj, en 60-årig gammelmormor som ofta har ont i knät/ryggen, hennes kille, två otroligt högljudda och jobbiga tonårskillar, mamsen och en tjock hund i en liten stuga på landet. Så ja, det ska bli riktigt skönt att komma hem!

Nu står Thompa (mormors sambo) och grillar gott kött åt mig och Johan. Resten åt när vi var i stan så han är jättegullig som grillar igen. Vi hörs nog imorgon! Kramar!

Bilder från vår trip i Stockholm

Skrev ett långt inlägg men det försvann så orkar inte skriva om det. Det är i alla fall mysigt här och nu ska vi snart åka och spela minigolf. Här är lite bilder som tagits igår och idag.


     


            


      

Heja Sverige!!

Ikväll håller vi tummarna för Sverige i matchen mot Ryssland. Den sänds på TV4 (tror jag) kl 20.45. Nu måste vi verkligen ta hem det här och gör vi det önskar jag att jag var en av de lyckliga personerna på Avenyn ikväll. Ska ju sitta hos mormor... Och hon har ingen tv-boxer... haha, jaja, om det blir någon nästa match så ska jag parta på Avenyn! Hoppas ni har möjlighet att se matchen! Kramar på er

På väg till Stockholm

Hej! Är snart framme i Stockholm. Det gick snabbt känns det som. Är i Södertälje nu.. tror jag, har med mig laptopen. Resan började med en kyklingsallad och VeckoRevyn. Sen somnade Alicia och självklart passade jag på att ta en tupplur jag också. Efter en timma vaknade hon och så tog vi oss en bensträckare i Gränna och köpte lite polkagrisar. Sedan fortsatte resan med en Glamour, godis och ett stop vid Mcdonalds.

Vi ska ha det jättemysigt i Stockholm! Mormor bor i skärgården (Ingarö) så det blir några grillkvällar hoppas jag. Hoppas också på fint väder så det blir något dopp i vattnet!! Nån dag ska vi till stan också. Någon som har något tips på vart jag ska? Vill shoppa lite i vanliga butiker som HM, GinaTricot, Cubus mm... Annars vet mormor :)  Vi ska också spela minigolf på SiggestaGård. Kul!! Självklart ska vi också fira midsommar ;P


Nu är vi snart framme. Puss på er!


Måndag

Hej! Sitter i soffan och ska snart sova tänkte jag... Har städat och tvättat hela dagen inför Stockholmsresan på onsdag. Det ska bli skönt att komma iväg ett tag. Var på middag hos Johans föräldrar idag också. Blev deras UNDERBARA köttfärssås med spagetti. Åhh, så gott!!

Trist att inte ha kamera i Stockholm under midsommar. För er som inte vet blev den stulen... Riktigt tråkigt.. Men jag får väl överleva ;P Nu kommer älsklingen och gosar så jag ska mysa tillbaka. God natt!


En till tävling :)

Tävling


Jag är med och tävlar om ett superpresentkort å 300 kr som gäller i 60 butikskedjor  sponsrat av
GratisBio.se. Tävlingen arrangeras av enlitentax. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora.  Skynda dig nu och var med, du har bara fram till den 29e juni på dig.



Tävling

jag är med och tävlar om en härlig sexleksak på bloggen enlitentax , Tävlingen är sponsrad av zone-blu
Om man är sugen på att handla från shoppen så får man 10% rabatt om man uppger denna koden
NY-2008 . Var med du också!

Förlust till Sverige...

Hörde att Sverige förlorade fotbollen igår. TRIST!! Men det är bara att kämpa vidare och hoppas på vinst nästa match! Någon som vet när den är föresten?


Sunday

Härlig dag idag! Vaknade ganska sent efter gårdagen. Det var ganska kul faktiskt, på hattfesten. Bra idé! Efter att vi kommit hem satte jag och Johan oss i soffan, nerbäddade i ett täcke med en kopp te och tittade på "Vanilla sky". Jag tycker inte att den var så bra... Har sett den en gång innan och den är ganska komplicerad. Jag förstod den, men det gällde att inte missa någonting. Den är väldigt djup och rekommenderas om man gillar psykologiska, tunga filmer. En sak som var bra efter att vi sett den var att Johan blev otroligt kärleksfull :) MYS!

Idag ska vi bara ta det lungt. Spela Sims2, städa och måla två stolar som Alicia fått av min mormor. Dem är träfärgade nu och tänkte att dem skulle bli ljusrosa. Sweet!

Ne, nu ska jag och Johan spela Sims!! Älskar att spela tillsammans med honom. Det är nog bland det mysigaste som finns! ♥

Puss på er!

Lördag, hattfest men ingen fotboll

Hej! Idag ska jag på hattfest... Johans kusin tar exsamen OCH fyller 25 år! Som du säkert förstår på ordet hattfest så ska alla bära hatt. Själv har jag en "höfärgad" med turkost band från HM. Detta ska jag matcha till ett svart Amerikan Apparel fodral, med uringning bak, och lite turkosa accessoarer. Till det blir det nog ett par svarta ankelboots. Det som är lite tråkigt är att jag missar matchen... Sverige-Spanien kl 18... Och killkompisarna ska till avenyn och titta. Gissa om jag vill följa med!! Men men, sånnt är livet.

Tänkte föresten bara säga att det inte var meningen att göra Asley och Mary-Kate Olsen till åtlöje igår. Tyckte bara dem såg väldigt annolunda ut på vissa bilder, och kanske var det inte de bästa fotona på dem. Precis som alla vi andra blir man inte alltid bra på bild, men vi "vanligt" folk har friheten att själva bestänna om dem ska publiceras eller inte.

Vet ni?? Jag, Johan och några killkompisar funderar på att dra till Danmark någon helg i sommar. Det skulle vara så otroligt kul!! Jag längtar verkligen och hoppas att det blir av. Kollade upp lite hotell igår och det finns riktigt billiga.. KUL!

Nu ska jag lira lite Sims 2 innan jag måste börja göra iordning mig om en halvtimma. Ha det så bra idag! Puss!

Föresten. Hade ni någon otur igår? (fredag den 13)

Ash & M-K Olsen

Bläddrade igenom lite bilder på Ashley och Mary-Kate Olsen på msn.se och förundrades över hur annolunda de såg ut på vissa bilder. Här får du några stycken. Den första tycker jag är jättefin. Titta och döm själva.



2006, MK & Ash lika snygga som alltid... nästan alltid...




2006




2008




2008, Jättefina. Men visst är vem-det-nu-är i den svarta blåsan inte sig lik?


Livet

För ett tag sedan kunde jag ofta säga att jag helldre umgicks med killar. Varför? Jo, för att dem inte är lika komplicerade som oss tjejer. För att dem inte hela tiden måste analysera allt och bara köra. För ett tag sedan kunde jag påstå att jag också var sån. Jag behövde inte hela tiden tänka på livet, orättvisor och döden. Varför vi överhuvudtaget är här på jorden och vad som ska hända då livet är slut. Visst tänkte jag, ibland, men hela mitt liv var inte uppbyggt på filosofiska tankar. Inte för att det är det nu. Visst tänker jag mycket, kanske lite för mycket. Idag är jag en typisk tjej (hoppas det är okej att jag genaliserar). Jag undrar hela tiden varför jag lever. Varför just jag? Vad är min uppgift här på jorden? Ja, jag tror att vi alla har en uppgift, eller kanske flera. Att vi alla ska utvcklas och ha motgångar. Ändå tänker jag när något jobbigt hänt; varför ska detta just hända MIG? Vaför har alltid JAG sånn otur? Ändå ver jag att vi alla har otur, om man vill kalla det så. Kanske borde man istället tänka att all den otur vi får bara drabbar oss för att göra oss starkare. Och visst är det klichit, men det vi inte dör av gör oss bara starkare.

Men vad tror du? Tror du på liv efter döden? På ödet? Eller att vi är här av någon anledning? Jag tror på allt det där. Och visst känns det ibland som om just du är centrum? Att allt handlar om just dig. Men se dig omkring i stan. Tänk att alla dessa människor du ser har en egen historia. Alla dessa människor har haft, eller kanske har motgångar. Alla människor du ser har, eller ska någongång älska, hata, svika, förlåta... Alla är speciella, unika och har egna drömmar och mål. Även du. Lär känna dig själv och hitta det fina hos just dig. Och när jag säger lär känna dig själv har jag igentligen ingen aning om vad jag pratar om. Vad betyder det igentligen? Kanske går det inte att sätta ord på. Kanske vet bara du då du känner dig själv. Jag vet ialla fall att jag är på god väg. Jag har mål och drömmar. Jag har en dotter som jag ska ge en bra uppväxt. Jag ska kämpa och jag hoppas verkligen att mina drömmar ska slå in en vacker dag. Aldrig ska jag ge upp, och det hoppas jag inte att du gör heller. Ge dig själv det du är värd och (ännu en klicha) behandla alla andra som du själv vill bli behandlad. Även om allt ibland verkar hopplöst så skiner solen snat igen...

Sims 2

Har suttit i stort sätt hela kvällen och försökt installera Sims 2 på mormors laptop... Dessvärre verkar det inte gå. Det fungerar tills en viss fil ska laddas ner... Funderar starkt på att ta barnvagnen (och Alicia så klart) och promenera till mamma imorgon för att spela lite. Det är så otroligt beroendeframkallande och nu när jag väl börjat tänka på det måste jag spela!!

Imorgon är Johans sista arbetsdag, sedan går han på fyra veckors semester. Det ska bli jättemysigt!! Vi ska mysa, bada, gå promenader, picknicka och ja, bara ta hand om våran lilla familj. Vi ska också till stockholm på onsdag. Härligt!

Nu sover Johan och Alicia. Jag och J hade det jättemysigt när Alicia somnat. Vi låg och pratade om allt möjligt i sängen och sedan så maserade vi varandra. MYS!! ♥


Ne, nu ska jag sova. Klockan är 00.30... God natt!


Torsdag

Hej bloggen! Just nu sover Alicia middag. Skönt!! Men tyvärr så vaknar hon snart. Inte för att det inte är roligt att ha lite bebissällskap utan för att jag inte hunnit göra det jag borde hunnit innan hon vaknar. Duscha till exempel. Det är nämnligen ganska ljobbigt att duscha med henne lös i lägenheten. Hon kommer in i badrummet, drar bort draperiet och hoppar in med kläder och blöja på. Haha, hon är så söt :)

Åhh, snart ska vi till Stockholm. Mormor bor där, eller i alla fall halvtid. Hon och hennes gubbe har ett hus ute på skärgården i Stockholm samtidigt som dem har en liten 2:a här i Göteborg. Mormor har ju bott här i Götet hela livet men träffade en stockholmare på Stones-konserten för ett antal år sedan. Men det ska i alla fall bli skönt att komma iväg lite! På onsdag sätter vi oss i bilen med en 7 timmars lång resa framför oss och vi är väl kvar en vecka ungefär. Midsommar firas där uppe.

Nu hör jag Alicia sitta och prata i sängen. Då hann jag inte duscha då ;P

Dagens vill-ha!



Ljusrosa armring från zylber.com, 39 kr
Rosa pärlarmband från zylber.com, 39 kr
Läppgalns med plommonsmak från chickonline.se, 69 kr
Vitt pärlarmband från zylber.com, 59 kr
Kjol från laredoute.se, 239 kr
Rosa solglasögon från Nelly.com, 899 kr
Klocka från Jet Set, 698 kr
T-shirt från Halens, 399 kr
Halsband med guldhjärta från zylber.com, 69 kr
Vit liten väska från Asos.com, £35.00
Sko från DinSko, 349 kr
Guldarmband med hjärta från zylber.com, 279 kr
Vit stor väska från Asos.com, £55.00

Grabbkväll

Igår hade vi grabbkväll här hemma. Fotboll, pizza och öl. Fötterna placerades på bordet och så var det dags för matchen. Ingen har väl kunnat umgå att Sverige vann mot Gredland med 2-0? Gött! Det var faktist riktigt kul att umgås med killarna, men nästa match pratade vi om att jag skulle dra hit några tjejkompisar också. Får se hur många girls som är på den idén.


Nuknuk.se

Surfade in på Nuknuk.se och hittade dessa supersnygga accesoarerna. Själv gillar jag bäst den bruna väskan och armbandet som ser ut som ett litet skärp.


Supersnygga accesoarer från Nuknuk

Väska, 349 kr ♥
Halsband, 99 kr
Armband, 69 kr ♥
Armband, 79 kr
Väska, 299 kr

Sommarlov!!!

Dålig uppdataring igen... Sorry! Har bara varit lite mycket just nu. Men nu har jag i alla fall gått ut ettan. Slutade i måndags och Alicia fick vara med :) Hon var väldigt fashinerad av konserten som musikeleverna gjorde. Dem var riktigt duktiga faktist! Det var några som gjorde en Mitallica-låt också, och jag bara smälte... Älskar ju Mitallica! Btw ska dem ha konsert i Norge i sommar. Bijetterna är såklart slut, men jag har lyckats hitta någon som säljer några stycken.. Tyvärr är det ju då överpriser och jag har inte råd med det :( Nästa år kanske!

Men i alla fall så hade vi ju skolavslutning. Åt lite kakor och daim. MUMS! Sedan kom mamma och mormor och hämtade oss. LYX! Vi åkte hem till mamma och åt jorgubbar med grädde. Det är nog det bästa som finns! Sedan skulle jag och tjejorna i klassen till slottskogen. Där bjöd Hanna på jordgubbstårta och sedan åt vi taimat, spelade kubb och hade det trevligt. Det var jättemysigt! Så nu har jag SOMMARLOV!!! Och det är då otroligt skönt!!

Puss på er!

Plåtningen

Här är två bilder från plåtningen.. Visar inte fler för jag vet inte om jag får för fotografen... Och jag vet att min bikiniöverdel är lite sne på översta bilden :P Dem är inte redigerade.

image132


image133

Dålig uppdatering

Hejsan! Har haft väääldigt dålig uppdatering här på bloggen. Detta beror på att mitt internet slutade fungera några dagar, att jag haft fullt upp och för att det är så fint väder att jag inte orkat sitta inne vid datorn. I och för sig har jag ju en laptop men det är så jobbigt att ta med mig den...

Idag har jag varit i Näset och badat med tjejerna. Det var jätteskönt men jag har brännt mig... På ena foten och vaden. Illa...

Ne nu ska jag natta Alicia. Hon börjar bli otålig. Puss!

RSS 2.0