God morgon!

Sitter i skolan och ska snart äta. Har varit hos rektorn och pratat om en lärare som behandlar oss väldigt olika och ger vissa elever personliga kränkningar... Det gick i alla fall bra :)

Efter skolan vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Bara umgås och mysa med Alicia. Kanske laga lite god mat. Jag är jättesugen på potatis- och purjolökssoppa, så det får det bli!

Puss på er

Plåtning!

Hellu! Idag har vi fotats av fotografen. Han heter föresten Jari Tammisto och det var jättekul! Vi fotade i lite olika ombyten mot vitt och svart. Åhh, det var så roligt och många av bilderna blev bra.. Har i och för sig inte sett alla, men dem kommer snart med ett mail. Vi har tänkt oss att göra var sin portfolio... Eller i alla fall jag och Natta. Åh, vad glad jag är!!

Nu ligger jag och Natta i min säng. Hon ska sova här :D Hoppa ni haft en bra dag. Pusselipusspuss!

Plåtning imorgon!!!

Ja, fikan med fotografen gick bra. Han var jättetrevlig och verkar verkligen veta vad han pratar om. Men jag är vääääldigt nervös!! Det gör ont i magen... Dels är jag nervös över själva plåtningen, över hur jag ska prestera. Och dels är jag lite nervös över att.. ja, att han inte är en riktig fotograf och vill något helt annat... I och för sig har han egen hemsida, våra föräldrar har fått skriva under ett seriöst papper, vi har fått massor av info mm... Ja, jag kan nästan säga att jag vet att han är seriös, men jag kan inte låta bli att tänka mig det värsta. Men jag ska ju inte dit själv i alla fall. Natta och Tilly är ju med :D Håller just nu på att letar olika sminkningar och poser på google.. utan framgång. Första plåtningen ska bara handla om att öva poser och mimik och komma överens med fotografen. Åhh, det ska bli så otroligt kul!!! Hoppas ni är lika glada :D Puss på er!

Tävling med Hanna Björkstedt

Hanna, som är en jätteduktig fotograf från Stockholm tävlar nu ut en plåtning med henne. Superkul! Jag är såklart med och tävlar och kanske vill du också bli den lyckliga vinnaren? http://hannabjorkstedt.blogg.se/2008/may/tavling-tavling.html#comment

Lycka till!

Fika med fotografen, imorgon!

Yes, imorgon ska vi fika med fotografen som vi ska bli fotade av på onsdag. Det ska bli så kul!! Var i stan idag och köpte det sista till plåtningen. Lösögonfransar, bikini, en typ... väst och lite annat smått. Kan inte visa pga bredbandet men jag lovar att visa så fort jag kan. Kramar!

Söndag

Hej hej! Har ni tagit hand om era mammor idag? Det har jag. Var hemma hos mam med ett par örhängen, en kjol och en bukett med blommor. Hon blev jätteglad. Jag har också varit i stan idag och köpt en leopadmönstrad bikini från HM och två toppar till fotograferingen på onsdag från GinaTricot. Kan inte visa eftersom kameran är stulen.

Motorcykel-träffen i torsdags var helt okej. Skönt att bara sitta bak, känna sig fri och tänka på allt mellan himmel och jord. Ja, det är verkligen en härlig känsla, men kanske inte i ca 5 timmar? Ja, vi åkte först 3 timmar för att komma fram till ett café och sedan var det dags att ta sig hem också... Som tur var tog vi en snabbare väg hem och var hemma på två timmar. Jag har fortfarande träningsvärk i låren och jag tror inte att jag följer med på en så lång tur igen. Jag håller mig till 2-timmars-åken.

Johan håller på att laga mat åt mig nu. Jag är ju också mamma så jag ska firas jag med! Han står och gör hemmagjorda klyftpotatis i ugnen, lövbiff, beanä- och tatziki-sås. Han är verkligen duktig! Nu får jag massage också :)

Ha en trevlig kväll!

God morgon!

Hade sovmorgon idag så nu sitter jag här och äter frukost med laptopen som sällskap. Kanske inte så smart eftersom jag jag gå om en kvart... Efter skolan idag ska jag på motorcykelträff. Det ska bli kul. Älskar att åka mc, fast det är ju inte jag som kör utan jag sitter bara där bak. Nu måste jag springa och göra i ordning mig.

Ha en trevlig dag! Puss

Lisebergskortet stulet det också...

Nä, nu börjar jag bli trött på att upptäcka att kort efter kort saknas i plånboken efter att någon/några snott mina värdesaker i fredags. Kameran (ja, min käraste ägodel), pengar, terminskortet, solkortet och, som jag precis märkte, liseberskortet har blivit stulet. Till en början märkte jag "bara" att kameran och pengar saknades. Vem vet vad jag upptäcker saknas härnäst? Det är inga trevliga överraskningar i alla fall... Och fortfarande är det under mitt förstånd hur man kan ta något från någon annan, en privatperson! Nu i efterhand vet jag att det var dumt av mig att lämna väskan i hallen, men det betyder inte att jag säger "varsågoda och ta för er!". Till mitt försvar ska jag också säga att väskan lämnades i hallen när vi kom, och då var det bara folk jag vet att jag kan lite på där. Allt eftersom strömmade det in mer och mer folk och jag tänkte inte tanken att gömma mina saker. Jag har i alla fall lärt mig något. Aldrig igen ska jag lämna mina värdesaker utan uppsyn, man vet aldig när någon har svårt att hålla fingrarna i styr.

Unika besökare??

Kanske låter det konstigt att jag faktist inte vet vad unika besökare (i bloggsammanhang) är. Är det speciella bloggare (alla är väl speciella???), eller är det en ny läsare, eller (min teori) är det en ny läsare för dagen? Vill du hjälpa mig att reda ut det här?

Mums!

Nu sitter jag i sängen med mitt nyfärgade hår och äter jordgubbar och ovispad grädde. Jag som skulle komma iform tills plåtningen på onsdag... Kanske någon som har något tips på hur man blir vältränad och lite smalare på en vecka? Det finns väl någon räddare-i-nöden-metod? Jag får väl hoppas det i alla fall. Kram på er!

Kjolar från TopShop

Supersnygga och sommriga kjolar från TopShop. Man kan ju inte låta bli att drömma om dem allihop...
image126        image128

image129        image130

image131        image127

En sånhär kjol (den rutiga) letar jag efter fast enfärgad eller kanske i något annat mönster. Någon som vet vart jag kan få tag på en?

Onsdag

Har ju som sagt intensivvecka denna veckan vilket innebär att vi målar hela dagarna. Idag målade jag, N och M tre papperskorgar på skolgården. Det blev jättesnyggt med det tyckte inte vaktmästan så imorgonblir det till att skrubba bort det. Efter skolan skulle jag till stan för att sola och när jag ska ta upp mitt solkort så är det borta. Gissa om inte svinen som snodde kameran, pengar, terminskort och100-kort inte ens kunnde lämna mitt solkort ifred? Jag blev jättearg och ledsen och tog mig hemåt till mamma för att färga håret. Här sitter jag nu och har 3 minuter kvar tills färgen ska sköljas ut... Färgar i samma blonda färg som jag hade innan, bara utväxten som behövdes bättras på.

Kramar!

Shopping !

Jag kom i alla fall tillslut fram till Allum för att shoppa lite. Jag köpte tre par skor från Skopunkten (det billigaste på köpet), ett par jeansshorts från BikBok, ett par guldiga örhängen och en jättefin ring från Glitter. Tyvärr kan jag inte visa er eftersom jag inte har någon kamera längre... Kanske letar upp några bilder från internet när det går att ladda upp bilder igen. Bredbandet tillåter nämnligen endast en viss mängd upp- och nedladdningar, och jag har redan användt det.

Hoppas ni haft en bra dag! Puss på er!

Terminskortet stulet det också...

Efter att suttit hemma och målat blommor hela förmiddagen bestämmde jag mig för att cykla till Allum för att shoppa lite. När jag gått halvvägs till mamma för att hämta min cykel kom bussen i precis lägligt tid för att plocka upp mig och självklart föll jag för frestelsen. Men när jag skulle stämpla mitt terminskort var det inte där. Det hade alltså också blivigt stulet i fredags. Jag orkar inte ens ta upp vad jag tycker om det, orkar knappt bry mig längre. Jag hoppas bara att de straffar dem människorna och att de en dag förstår vilka problem de ger andra genom att sno deras saker. Nu i efterhand vet jag att jag borde ställt undan mina vädesaker. Det är bara det att jag tänker inte så. Funderingen att någon kanske snor mina saker finns inte! Jag litar alldrdes för mycket på folk runtomkring mig. Jag tror att dem är lika ärliga som jag är. Aldrig tror jag att någon kommer och tar mina saker, jag tar ju inte deras? Men men... Jag hoppas verkligen att jag får ett nytt i skolan imorgon. Har ju inte direkt råd med att betala varje dag...

Modehjälp någon?

Vad ska man ha till en vit, kort volangkjol? Har tidigare visat den här på bloggen i kategorin "Josephine shoppar". Snälla ge mig tips på både specifika plagg och färger och modeller. Det ska vara lite utstickande, inte vardagskläder.. Men alla tips och ideér är välkommna!

Modevisningar

Både på torsdag oc fredag ska jag på modevisning. På torsdag är det mina kära textilare till klasskompisar som ska ha modevisning i skolan. KUL!!! Dem är så duktiga! Och på frdag ska Natta gå catwalk på Kungsmässan. Hennes kompis går nämnligen ett gymnasie där dem utbildar sig till makeupartister och hon ska sminka och styla Natta. Detta gör alla som går den klassen som ett projekt typ. Det ska också bli jättekul!

Plåtning på onsdag!!!

Wohooo!! Nu börjar plåtningen närma sig. För er som inte vet ska jag och två av mina kompisar plåtas av en proffsig fotograf för att få en porfolio. Det ska bli så kul!!! På onsdag nästa vecka är det dags, antagligen. Åhh, det är så mycket som ska göras innan. Kläder, solning, träning, utväxten ska färgas mm... men det är kul!! Jag ser verkligen fram emot det. Vet bara inte riktigt vilka kläder jag ska ha... Men det löser sig.

Puss på er!

Hej bloggen!

Ny vecka och nya friska tag? naee... Idag är en sån dag då jag bara känner för att krypa ner i soffan med ett stort, varmt, mysigt täcke och kolla på några bra filmer. Till det vill jag ha färska jordgubbar med ovispad grädde och ett stort glas med iskallt vatten. Någon mer som känner som jag?

Har intensivvecka denna veckan. Det innebär att vi ska ha bild hela veckan. Idag och imorgon ska vi vara ute/hemma eller vart vi vill och måla av blommor och människor i rörelse. Det är därför jag har möjlighet att blogga lite nu. Ska snart börja måla blommor... Inte allt för roligt.

Men något som är roligt är att plåtningen snart ska ske! Vi ska ha mode som tema och det ska bli jättekul!

Nu ska jag måla... Puss på er!

Kameran snodd

Sitter hemma och ska snart äta frukost... Inte för att jag vaknade nyss utan för att jag inte varit sugen innan. I fredags på festen blev min kamera stulen. Det är verkligen under mitt förstånd hur någon ens kan tänka tanken att ta någons kamera som är värd ca 2000 kr. Hur f*n ska jag ha råd med en ny??? Det har jag inte!! Dessutom hade dem gått in i min väska rotat igenom min plånbok, tagit mina pengar och Nattas busskort. Även tjejen som hade festen blev av med kamera och plånbok. Viken jävla stil!! Någon bjuder på fest och det är tacken!! Ursäkta, men jag hatar sånna människor!!

Förlåt, men måste avreagera mig någonstans. Är på otroligt dåligt humör... Hoppas ni har det bättre!

Dagens outfit

Här är dagens outfit. Spegeln är lite konstig så man delas liksom av.. Men det bjuder jag på! Nu ska jag parta! Ha en trevlig fredag!

image124

Klänning från GinaTricot
Halsband från HM
Skor från Victoria og Sweden

image125

Shoppingen igår

Här är det jag shoppade igår. Har inte kvittona här (är hos mamma) så vet inte exakt vad dem kostade, men ungefär.

image122

Volangkjol från HM, 149 kr
Ros-håband/borosh från HM, 39 kr
Diadem från HM, 49 kr
Halsband från HM, 49 kr
Turkos-grön klänning från HM, 149 kr
Plånbok från HM, 98 kr


image123
Vit klänning från GinaTricot, 149 kr
Blommig klänning/tunika från GinaTricot, 149 kr
Svart hör kjol från GinaTricot, 129 kr

Äntligen fredag!

Yes! Idag är det fredag. Ska på fest med Johan och Natta. Vi känner även en hel del folk där borta också. Jag ska ha på mig min nya, vita. kortkorta klänning från GinaTricot. Kan tyvärr inte visa er eftersom det inte går att ladda upp bilder. Så fort jag kommer till mamma lovar jag att visa vad jag shoppade igår. Hittade massor av fina saker. Men men, måste sätta fart. Ha en trevlig fredag! Kramar

Shopping!

Hej hej! Hela dagen idag har jag mått jättedåligt. Det var strul mellan mig och Johan och jag var totalt inställd på att detta kunde vara slutet på vårat förhållande. Mer vill jag inte berätta. I alla fall så tröstade det lite när det visade sig att mamma och mormor satt in lite shoppingpengar till mig. Så jag har tröstshoppat lite på HM och GinaTricot. Nu har det i alla fall löst sig mellan mig och Johan och allt är bra. Tyvärr kan jag inte ladda upp bilder nu. Tror det är så att när jag laddat upp och ner en viss mängd går det inte mer. Dessutom sänks hastigheten på bredbandet. Ska försöka hinna med att visa er mina fynd imorgon. Sov gott!

Gräslig klänning

Fick en otroligt ful klänning av mormor idag. Inte för att varken hon eller jag tyckte att den var snygg utan för att jag ska göra om den eftersom tyget var väldigt speciellt. Den är väldigt lång så därför räcker det till både en kortklänning och en kjol om jag har tur. Jag vet bara inte riktigt hur jag ska göra om den... Får tänka lite. Har tyvärr inte kamerasladden här (är hos mamma) så kan inte visa er den. Men den är lång, blommig, väldigt stor med ca 1 dm breda axelband. Halsen är skuren som ett V, men det är ingen urringning. Den är inte heller figursygg. Jag fick också en del halsband med träpärlor. Vissa av dem var snygga och vissa inte. Dem som inte är så vackra kan man bara klippa upp och göra om. Tack mormor!


Dendär klännngen

Ja, ni vet väl alla vilken jag pratar om. Klänningen med det där lilla extra, som vi alla väntat på. Den kom ut i HM butikerna igår och är redan slut, inte så konstigt eftersom den endast sålts i 270 exemplar. Jag antar att jag bara kan fortsätta drömma om den. Grattis till dig om du fått tag i denna skönhet!

image121

Hos mamma

Hej! Är hos mamma, har sovit här. Mådde inte alls bra igår så kännde för att bli lite omhändertagen :) Och det blev jag. Var allmänt nedstämmd igår. Hade en sånn där dag då allt går emot än, ni vet? Mår inte så mycket bättre idag efter att ha vaknat upp av en mardrömm. Jag är i alla fall ledig idag så det är ju skönt. Hoppas ni mår bra! Puss!

Jennie <3

Jaa! Jennie ringde och var för en gång skull i näheten. Hon brukar vara hos sin kille och det är långt här i från. Vi har inte träffats på länge och hon ville att jag skulle komma ut. Så nu ska jag gå och möta henne vid ICA.

Kramar

Paj

Hej sötnosar! Igår gjorde jag och Natta hallon- och jordgubbspaj här. Den blev jättegod och nu sitter jag och mumsar i mig. Har vi smakat på Keldas vaniljsås någon gång? Den är så otroligt god! I och för sig är det inte den jag äter till just nu. Den fanns inte i affären så jag fick nöja mig med Mildas.

Igårkväll hade jag jätteont i magen. Fick liksom knip ibland och det gjorde så ont att man skrek. Eftersom att jag fött barn kan jag säga att det gick att jämföra med värkar i ett tidigt stadie. Efter ett tag gick det över men gissa om jag inte får dessa förskräckliga "attacker" under matte nationella del 2 idag? Jovisst! Jag hade så otroligt ont att jag slarvade igenom provet och till och med hoppade över de två sista frågorna. Det som gör mig ledsen är att jag vet att jag kan bättre igentligen! Kanske är mitt VG, som jag satsar på i matte borta nu bara för det? ne... Det gör mig på dålig humör att tänka på det så nu ska jag göra något annat. Kolla "A shot at love" med Tila Tequila kanske? Någon annan som gillar det? Jag vet att det är lite av ett "fjortisprogram" men jag tycker att det är underhållande.

image119


Puss!

Påväg hem

Är påväg hem från Johans morfar nu. Vi har haft det trevligt och det var jättefint väder! Synd bara att det ska bli sämre nu :( Men men, vi får hoppas att solen skiner över Sverige hela sommaren lång.

Alicia har somnat i sin bilstol. Hon har varit i full gång hela dagen så det är kanske inte så konstigt. Idag har hon lärt sig att gå upp och ner i trappor endast med hjälp av att hålla mig i handen. För atta som inte vet är Alicia min och Johans gemensamma dotter på 1 år och drygt 2 månader.

Hoppas ni haft en skön söndag! Sov gott!

Party hos Eric!

Igår (lördags) var vi på fest hos Eric (samma kille som vi var hos på varlborg). Natta kunde tyvärr inte följa med =( Så det blev jag, Johan och Tilda som efter att ha kört hem Natta drog in till stan för att festa hos Eric. Det var jättekul och Eric är så jävla snäll!! Och han har väldigt sköna polare. Träffade två goa snubbar från Gotland. Dem var helt underbara och vi är bjudna till dem i sommar!! Hoppas det blir av! 

Just nu sitter jag i Johans bil med Johan, hans kusin Jonas och Alicia. Vi ska ner till deras morfar och äta lite och ta en promenad vid havet. Mys!

Ha en härlig söndag! Kram på er!

Fredags

I fredags hopåpade Tilda av foningen och att lägga upp kläder att sälja på blocket tog längre tid än vi trodde. Dessutom godkännde dem inte annonsen så det blir kanske inte så mycket med det... Vi var hemma hos mamma och gjorde annonserna och när vi sedan gick hem kl 23 på kvällen tog vi lite kort. När vi väl var hemma åt vi havrekuddar med färska jordgubbar och kollade på "A shot at love" med Tila Tequila.

  

Svarta chinos

Föresten! Hittade ett par svarta chinos i min garderob! Gissa om jag blev glad! Köpte dem för några år sedan. Dock var dem ganska vida där nere men det viker man ju upp. Fick sätta toffsar runt också så att inte upprullingen sticker ut för mycket. Men tror att jag ska köpa ett par till. I någon annan färg från HM.com. Såhär ser i alla fall mina ut och detta var förövrigt mig outfit igår + lite smycken, vita sneakers och väska. Det är lite stökigt i bakgrunden...


image116

Fredag

Äntligen fredag! Och det är så fint väder! Idag ska jag, Natta och Tilda fota lite. Vi ska styla oss snyggt och sedan gå lös med kameran. Natta ska sova över hos mig. Det ska bli jättekul! Men Tilda slutar inte förän 16 och om jag känner henne rätt ska hon "bara" hem och äta, hämta lite saker o.s.v så hon kanske kommer hit vid 18-19. Hon är söt hon! Under tiden ska jag och Natta fota lite gamla kläder som vi tänkte sälja på Tradera eller Blocket.

Har lite huvudvärk idag och igår mådde jag inte alls bra. Var därför hemma från skolan. Nu måste jag verkligen sätta igång och städa om vi ska fota här...

Ha en trevlig fredag!

Shopping!

Efter skolan igår tog jag och Natta bussen in till stan. Victoria of Sweden hade en OTROLIG rea! Ett par skor för 199 kr, två par för 350 och tre par för 450! Klart att jag slog till! Sedan fick jag migrän/solsting och mådde jättedåligt. Som tur var hann jag hem innan jag började spy... Inte så trevligt. Men idag mår jag bättre, har fortfarande huvudvärk men inte så farligt. Puss!


image111
image112

Två par skor från Victoria of Sweden 350 kr (läs om erbjudandet längre upp)


     

Örhängen & ros från UVX, 20 kr /st REA! (köpte likadana till mig och mamma)
Blåa shorts från HM, 98 kr

Matte ute i solen

Hej sötisar! Igår var det jättefint väder (idag också) så vi fick ha matte ute! Dessutom hade Alex med sig en vaniljkaka till klassrådet som var inställt så den satt vi och smaskade på. Tror att jag fick lite färg också :)

image110

Café och solning

Idag har jag först varit i skolan. Efter det åkte jag och Natta in till stan och kollade runt lite. Hittade ett par jättefina skor som jag verkligen vill ha! Hittade även ett par shorts, smink, en väska mm. Har dock inga pengar just nu så det får vänta. Men tänkte sälja lite gamla kläder för att ha råd med i alla fall skorna. Efter att vi kollat runt mötte vi upp Tilda och satte oss på café Vanilj. Tilda bjöd mig på en Latte för jag hade inga pengar. Tack sötnos! Vi satt där i några timmar och planerade inför plåtningen och sedan gick jag och Tilly för att sola. När jag kom hem lekte jag lite med lilltjejen och sedan var det dags att plugga. Nu ska jag ta en dusch. God natt!


Supersnygga accesoarer

Drömmer mig bort på Asos.com. Här har vi några av de godsaker jag spanat in.


image99 
£95.00


           
£15.00, £28.00, £25.00, £58.00, £35.00


           
£30.00 NU £24.00, £160.00, £95.00, £25.00, £60.00

Jag & Alicia gungar

Här är en bild från igår när jag och Alicia gungade. Jag blev inte så snygg men Alicia är söt i alla fall :)


Saras dans

Här har vi en bild från Saras dansuppvisning på "Storan" i måndags. Sara är hon längst bak i blå tröja. Hon och alla andra var jätteduktiga!!

image97


Plåtning

Sitter med Natta i datorteket. Jag slutadde kl 9.30 efter det Nationella provet i matte eftersom vi hade håltimma efteråt. Provet gick bra. Så nu väntar jag på att Natta ska gå på lektion och sen sluta så vi kan åka till stan och möta upp Tilda. Vi ska träffas och prata om en sak som vi ska göra. Vi ska nämnligen plåtas av en fotograf. Det är inget riktigt företag utan en rolig grej för både våran och fotografens vinning. Det ska bli askul!! Så nu måste vi planera lite :)

Puss på er!

Chinos

Ingen har väl missat dessa otroligt snygga och bekväma byxor? Dock äger jag inga men det ska det nog bli ändring på. Måste på Johan att köpa sig ett par också, det är ju så otroligt snyggt! Såg föresten en tjej i stan idag med ett par rosa chinos. Någon som vet vart dem kommer ifrån?

image95


image94

Tilda, sol, matte och glass

Härligt väder ute! Kom precis hem men ska snart ut med tilda och plugga inför Matte nationella som är imorgon. Tänkte gå till Ica och köpa en glass också. Är helt galen i glass. Så fort det blir varmt så vill jag ha. Favoriten är Magnum Double, men tror dem har tagit bort den :( Men Mars är god också. Och Twister när det är riktigt varmt. Vilken är din favorit?

Kram!

Dansuppvisning

Hej! Kom nyss hem från Saras dansuppvisning. Kan tyvärr inte lägga upp bilder för batteriet på kameran tog slut. Dem dansade på "Storan" här i Göteborg och gud vad duktiga dem var! Dansskolan heter Twisted Feet och jag har planer på att börja där till hösten. Har dansat till och från sedan jag var typ 4 år då jag började med Balett. Efter det har det varit Jazz, MTV och Street. Mest Street. Det är ett så roligt sätt att träna på! Jag som aldrig rör på mig behöver det. Men men, nu ska jag plugga matte. Sov gott!

Måndag

Blev att vara hemma idag. Igentligen för att plugga men jag vaknade dessutom upp med en förskräcklig huvudvärk också... Där fick jag väl för att jag anmälde till skolan att jag hade huvudvärk och skulle vara hemma idag.
 
Har precis varit nere och slängt in en tvätt och jag har även satt igång diskmaskinen. Inte illa för att ha huvudvärk ;P Sara ringde mig för någon timma sedan och påminnde om att den andra Saras dansuppvisning är idag. Hoppas att jag kan gå på den. Har ju köpt biljett och allt. Hur kunnde jag missa att den är idag? Men så blir det när man inte håller koll i almenackan. Jag är halvt beroende av den känner jag. Har jag inte koll i almenackan, har jag inte koll på något!

Tänkte äta lite frukost och räkna matte nu. Inte helt kul. Hoppas ni har det roligare :) Kram på er!

Blomigt sommartopp

Detta fina linne fick jag tag på för några dagar sedan. Ville igentligen ha den i en annan färg men den verkade inte finnas någonstans.

image93


Blomig topp från HM, 98 kr


Söndag

Hej goingar! Härligt väder vi haft idag. Satt ute i förmiddags och rensade mammas rabatter. Det var inte speciellt kul men vad gör man inte för mamsen? Sen insåg jag att jag har 3 läxor + en engelsk bok (Flowers for Algernon) att läsa ut tills imorgon. Jag som trodde vi hade en vecka till på oss... Hur kunde jag missa det? I alla fall så har jag läst hur mycket som helst idag och har "bara" ca 90 sidor kvar. Även 2 av de andra läxorna är ogjorda, trots att jag suttit hela eftermiddagen. Jag antar att jag inte hinner. Frågan är bara om jag ska vara hemma hela dagen imorgon och plugga eller om jag ska gå till skolan och erskänna för lärarna att jag inte gjort läxorna? Vi får väl se...  Dessutom upptäckte jag att vi har matte nationellt prov på onsdag. Även det trodde jag var en vecka senare. Jaja, nu ska jag i alla fall fortsätta läsa. God natt!

image92


Söt tunika

Denna skönhet fick följa med hem för några dagar sedan och användes som klänning på Varlborg tillsammans med ett par svarta leggins. Snyggt! Tyvärr är minsta storleken 36/38.

image90

Vit tunika med söta broderier, Kappahl, 199 kr

Liseberg igår

Hej hej! Var på Lisebeg igår med Tilda. Det var jättekul men vi har ju verkligen växt ifrån åkattraktionerna. Vi köpte ett häfte med 15 biljetter och delade på. Vi åkte Lisebersbanan och Jute Box och sedan var det bra. Fick 5 biljetter över. Men det var kul att bara gå runt där, äta, köpa godis, spela och umgås. Och Tilda vann en film. "She´s the man". Så efter lisebersbesöket åkte vi hem till henne och kollade på den. Mys! Har inte varit hemma hos henne på jättelänge. Men men..

Idag funderar jag, Johan och Alicia på att åka ner till Johans morfar och ta en promenad vid havet. Låter mysigt men kanske är det lite för sent att tänka på det nu? Vi får se hur vi gör. Annars tar vi väl en promenad här i området istället. Mysit det också! Ha en trevlig lördag!

image86

          

Lycka

Hej bloggen! Idag ska jag och Tilda till Liseberg och röja. Det ska bli kul, men har kanske växt ifrån det lite... Jag minns ju hur roligt det var när man var i sjuårsåldern och mamma lovat ett lisebersbesök. Hela magen pirrade av förväntingar och när vi efter en heldag skulle hem fick hon nästan släpa med oss. Vad lite som kunde göra en lycklig då. En glass och hela dagen var räddad. Ett besök på lekplatsen och lyckan var gjord. Det var den tiden då vi inte hade några problem och vi visste inte vad som väntade oss. Hela tiden ville man bli stor, men idag önskar jag ibland att jag vore liten igen. Så liten att jag ännu inte förstått vad världen gick ut på. Att jag inte visste att det finns olycklig kärlek, krig och svält. Men idag vet jag det coh det går inte att blunda för alla orättvisor. Idag nöjer jag mig in te med en glass. Jag vill ha mer. Vi alla vill ha mer. Lycka är inte längre ett enkelt begrepp. Lycka är något stort som inte går att sätta ord på. Något inviduellt, och jag hoppas att vi alla får känna på den underbara känsla.

Varlborg

Hoppas ni hade en trevlig varlborg! Själv hade jag det jättekul. Vi var hemma hos Johans arbetskamrat Eric. Jag har nog aldrig träffat en så generös människa förut. Härligt!! Det var jag, Johan, Natta och Tilda som åkte dit. Superkul!

Men men... Nu är jag hos mamma. Vi har fått våran nya bil nu! Kul va? Det är jättesnygg! Skoda Fabia kombi 08. Den är röd och har massa roliga finesser :D

Sov gott!

Fler foton från vår plåtning

image75
Jag


image84
Jag & Natta


image76
Natta



image80
Jag & Natta


image81
Natta & Jag


           
(Tryck för att se större bild)

Fotning

Hej! Idag vaknade jag, Natta, Tilda och Johan upp hos oss vid 9, lite lagom bakfulla. Tilda och Johan somande om, så jag och Natta beslutade oss för att sminka varandra. Vi fixade också varandras hår. Efter det bestämmde vi oss för att gå ut och fota lite. Tilda följde med som fotograf. Här är en liten del av resultatet.

image70
Jag & Natta

image71
Jag & Natta

image72
Jag


RSS 2.0